Oleguer Serra

Qui sóc

Sóc un enginyer entusiasta, un activista compromès i un emprenedor que defensa una tecnologia oberta i accessible per a tothom. Els meus interessos giren al voltant dels emocionants reptes en els camps de la intel·ligència artificial, l’Internet de les coses, les dades obertes, la intel·ligència de codi obert (OSINT), la seguretat de la informació i la ciberseguretat. A més dels meus interessos tecnològics, m'apassiona explorar les majestuoses muntanyes de la meva terra natal, experimentar a la cuina i submergir-me en el món dels llibres. Benvinguts al meu lloc web personal.

Next

Què faig

Em comprometo professionalment en diversos projectes, donant preferència a col·laboracions on l'activisme es combina harmoniosament amb la tecnologia.

 • Òmnium Cultural

  AUBA

  Amb base a Suïssa, Auba és una fundació sense ànim de lucre que treballa per promoure la cultura, la llengua i la identitat catalanes arreu del món. La nostra aproximació innovadora es fonamenta en la innovació, l'emprenedoria, l'educació i la diplomàcia cultural.

  L’objectiu de la Fundació Auba és esdevenir el vaixell insígnia de la representació de la cultura catalana al món.

  auba.foundation

 • Moeenia

  Moeenia

  A Moeenia, oferim serveis de seguretat informàtica i protecció legal, adoptant una perspectiva global i transversal. Amb presència a Barcelona i a Neuchâtel (Suïssa), ajudem les empreses a protegir els seus sistemes, actius i dades contra els principals riscos i vulnerabilitats, defensant-les de tot tipus d'incidents de seguretat. El nostre compromís va més enllà: defensem els nostres clients davant qualsevol forma d'incident de seguretat.

  moeenia.tech

Next

Una mica de trajectòria

Sóc l'Oleguer, un badaloní apassionat per la tecnologia. Vaig estudiar Enginyeria Electrònica a la Universitat Politècnica de Catalunya i, l'any 1996, vaig fundar una de les primeres empreses d'Internet al nostre país. He treballat com a consultor per a organitzacions no lucratives, sempre buscant com millorar el seu funcionament a través de la tecnologia. A més, he tingut l'oportunitat de desenvolupar la meva faceta d'activista per la llengua i la cultura catalanes. Recentment, he completat un Màster en Ciberseguretat i Privadesa. Fora de la feina, sóc pare de tres fills i m'agrada cuinar, llegir i caminar per les muntanyes. Gràcies per visitar-me!

Next